Weblog van Sonja Schaap

Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Reflectit op Rode Loper Ondernemers Event Bergen op Zoom

Op dinsdag 23 en woensdag 24 september is Reflectit aanwezig op het Rode Loper Ondernemers Event in Theater De Maagd in Bergen op Zoom. In navolging van drie succesvolle edities in Roosendaal en een succesvolle editie in Breda is nu Bergen op Zoom aan de beurt.

Op dinsdag 23 september start de beurs om 16.00 uur en presenteert Reflectit zich samen met zo’n 30 exposanten aan ondernemend Bergen op Zoom en omliggende regio. De beurs eindigt deze dag om 20.00 uur, waarna keynote spreker John van den Heuvel zijn opwachting maakt, gevolgd door een gezellige netwerkborrel. Op woensdag 24 september start de beurs om 14.00 uur met een officiële opening door wethouder Ton Linssen. Deze dag eindigt de ondernemersbeurs om 21.00 uur.

Inspirerende presentaties
Tijdens de beurs worden ook interessante presentaties gegeven door een aantal bedrijven die op de beurs vertegenwoordigd zijn. Op woensdag 24 september verzorg ik namens Reflectit om 16.00 uur de presentatie ‘Succesvol Profileren: in 5 stappen naar zichtbaar succes!’ Tijdens deze presentatie deel ik 5 cruciale valkuilen waardoor jouw bedrijf niet zichtbaar is en jij veel te weinig klanten hebt. Ook deel ik 5 inzichten hoe je dit kunt oplossen, zodat jouw bedrijf wel zichtbaar wordt en meer leuke klanten aan gaat trekken! Meld je aan voor mijn presentatie

Speciale beursaanbieding
Graag nodig ik je uit om een kijkje te komen nemen bij deze interessante ondernemersbeurs. We ontmoeten je ook graag bij de stand van Reflectit. Als je je visitekaartje inlevert, ontvang je gratis het e-book ‘Succesvol Profileren: in 5 stappen naar zichtbaar succes!’ Tevens maken we drie ondernemers blij met een spiegelbeeldsessie ter waarde van 195 euro! Tijdens deze sessie nemen we jouw bedrijf stevig onder de loep en krijg je inzicht in alle verbeterpunten en de rol die communicatie daarbij speelt. Lijkt ons een bezoekje en een visitekaartje waard, toch?

Bezoek aan de beurs en de presentaties is gratis
Het Rode Loper Ondernemers Event is een mooie gelegenheid om interessante ondernemers te ontmoeten, inspirerende lezingen bij te wonen en volop te netwerken! Bestel nu gratis kaarten. En ik zou het ook erg leuk vinden als je je aanmeldt voor mijn presentatie ‘Succesvol Profileren: in 5 stappen naar zichtbaar succes!’ op woensdag 24 september om 16.00 uur!

Graag tot ziens bij de stand van Reflectit en/of bij mijn presentatie!

Laat een reactie achter