Weblog van Sonja Schaap

Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Reflectit legt de rode loper uit

Op woensdag 26 en donderdag 27 maart is Reflectit aanwezig op het Rode Loper Ondernemers Event in het Amrath Hotel in Breda. Na twee succesvolle edities in Roosendaal, vindt op deze dagen de eerste editie van het Rode Loper Ondernemers Event in Breda plaats. Op 26 maart start de beurs om 16.00 uur met een officiële opening door wethouder en loco burgemeester van Breda Cees Meeuwis. Daarna gaat het Ondernemers Event officieel van start en presenteert Reflectit zich samen met bijna 40 exposanten aan ondernemend Breda. Op donderdag 27 maart start de beurs om 14.00 uur. Beide beursdagen eindigen om 21.00 uur.

Inspirerende presentaties
Op woensdagavond neemt Joseph Oubelkas je mee in zijn schokkende, maar ook zeer inspirerende verhaal. Kippenvel gegarandeerd, dus zeker de moeite waard. Tijdens beide dagen worden ookpresentaties gegeven door een aantal bedrijven die op de beurs vertegenwoordigd zijn. Op de tweede beursdag verzorg ik namens Reflectit de presentatie ‘Succesvol Profileren: in 5 stappen naar zichtbaar succes!’ Een mooie gelegenheid om mijn visie te delen over communicatie als belangrijkste succesfactor voor een onderscheidende profilering van jouw bedrijf!

Speciale beursaanbieding
Graag nodig ik je uit om een kijkje te komen nemen bij deze interessante ondernemersbeurs. We ontmoeten je ook graag bij de stand van Reflectit. Als je je visitekaartje inlevert, ontvang je gratis het e-book ‘Succesvol Profileren: in 5 stappen naar zichtbaar succes!’ Tevens maken we drie ondernemers blij met een spiegelbeeldsessie ter waarde van 150 euro! Tijdens deze sessie nemen we jouw bedrijf stevig onder de loep en krijg je inzicht in alle verbeterpunten en de rol die communicatie daarbij speelt. Lijkt ons een bezoekje en een visitekaartje waard, toch?

Bezoek aan de beurs en de presentaties is gratis
Het Rode Loper Ondernemers Event is een mooie gelegenheid om interessante ondernemers te ontmoeten, inspirerende lezingen bij te wonen en volop te netwerken! Bestel nu gratis kaarten. En ik zou het ook erg leuk vinden als je je aanmeldt voor mijn presentatie ‘Succesvol Profileren: in 5 stappen naar zichtbaar succes!’ op donderdag 27 maart om 15.45 uur!

Graag tot ziens bij de stand van Reflectit en/of bij mijn presentatie!

Laat een reactie achter