Weblog van Sonja Schaap

Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Reflectit legt de rode loper uit voor jou

Op woensdag 15 en donderdag 16 mei vindt de 2e editie van het Rode Loper Ondernemers Event plaats in de sfeervolle St. Jan in Roosendaal. Op 15 mei start het Ondernemers Event om 16.00 uur met een officiële opening door wethouder Hans Verbraak. Daarna gaat het Ondernemers Event van start en presenteren ruim 40 exposanten – waaronder Reflectit – zich aan ondernemend Roosendaal. Op donderdag 16 mei start het Ondernemers Event om 14.00 uur. Beide beursdagen eindigen om 21.00 uur.

Inspirerende lezingen
Tijdens beide dagen zijn er diverse inspirerende lezingen. In de St. Jan deelt Hans van Breukelen op woensdagavond zijn visie over ‘ondernemen en managen als topsport’ en op donderdagavond vertelt Aad Ouburg zijn inspirerende verhaal over ‘ondernemen is entertainen’.
Overdag zijn er op beide dagen lezingen van een aantal ondernemers in het Oude Raadhuis naast de St. Jan. En wellicht heb je het al voorbij zien komen op social media: ook ik mag een lezing verzorgen over succesvol profileren. Een prachtige kans om mijn visie te delen over communicatie als belang-rijkste succesfactor voor een onderscheidende profilering!

Uitnodiging
Graag nodig ik jullie uit om een kijkje te komen nemen bij deze interessante ondernemersbeurs. Je wordt ontvangen door gastvrouwen en na inlevering van je visitekaartje of uitnodiging ontvang je twee consumptiebonnen. Daarna heb je vrij toegang tot de beurs en de lezingen (wel graag aanmelden) en word je verwend met lekkere hapjes.

Een mooie gelegenheid om interessante ondernemers te ontmoeten, inspirerende lezingen bij te wonen en volop te netwerken! Bestel nu gratis kaarten. En ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je je aanmeldt voor mijn lezing over succesvol profileren op donderdag 16 mei om 16.45 uur! Meer informatie en aanmelden voor de lezingen

2 reacties

  1. online marketing bureau op 24 mei 2013 om 15:47

    ik was erbij vond je lezing zeer interessant en ben er een volgende keer zeer zeker bij dank voor de kennisdeling!

  2. sonja op 24 mei 2013 om 15:58

    Dank je wel Victor en fijn dat je er iets aan hebt gehad!

Laat een reactie achter