Weblog van Sonja Schaap

Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

reflectit biedt communicatiepakket voor starters

Communicatie en uitstraling zijn – naast natuurlijk een goed product of goede dienstverlening – dé punten waarop jij je met jouw bedrijf kunt onderscheiden. Het is daarom belangrijk deze communicatie goed en professioneel op te zetten. Maar dit kost natuurlijk geld. En jij hebt als startende ondernemer al genoeg kosten. Om jouw bedrijf vanaf het begin professioneel in de markt te kunnen zetten, heeft reflectit een communicatiepakket voor starters ontwikkeld. Dit pakket biedt betaalbare oplossingen om jouw bedrijf op een professionele manier een eigen karakter te geven, gelijk vanaf de start! Het pakket bestaat uit 6 modules. Jij bepaalt zelf welke modules je wilt afnemen en wanneer.

Samenwerking
reflectit werkt voor het communicatiepakket voor starters samen met partijen die zich kenmerken door een flexibele instelling, korte lijnen en een goede service. Zij geven net als reflectit allemaal een fikse korting op hun reguliere tarieven, waarmee zij het initiatief van reflectit ondersteunen om professionele communicatie-uitingen voor starters toegankelijker te maken. reflectit blijft altijd jouw aanspreekpunt. Hierdoor ontstaat geen ruis op de lijn, is de communicatie altijd duidelijk en zijn de lijnen kort.

Startersadviesdag
Op donderdag 16 juni is reflectit als communicatieprofessional vertegenwoordigd op de Startersadvies-dag van de StartersUnie in het Willem II Stadion in Tilburg. Naast het vakgebied communicatie zijn uiteraard ook andere vakgebieden vertegenwoordigd. Je kunt dus al je vragen kwijt die je bezighouden als startende ondernemer! Meer informatie over de Startersadviesdag op 16 juni

Uitnodiging
Ben jij ook gestart als zelfstandig professional of overweeg je dat te gaan doen? Kom dan langs bij de stand van reflectit op deze middag voor een gratis koffiedate met reflectie! Als je belangstelling hebt, laat dan hieronder een berichtje achter of mail me op sonja@reflectit.nl. Dan mail ik je een gratis toegangsbewijs ter waarde van € 10. Ik ontmoet je graag op donderdag 16 juni bij het Willem II Stadion in Tilburg!

Laat een reactie achter